Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svensk farsskinke med kartofler

Svensk farsskinke med kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :



Ingredienser:
300 g.hakket svinekød
150 g.røget skinke
5-7 kogte og mosede kartofler
l spsk.hvedemel
2 dl.mælk
½ tsk.peber
 æg
 rasp
 sennepspulver
 
Opskrift:
Det hakkede kød røres med fintsnittet skinke. Kartoffelmosen røres i, og mel, mælk og peber tilsættes. Farsen formes som en skinke i en minibradepande. Pensles med æg og drysses med rasp og tør sennep. Skinken ridses som en flæskesteg og brunes i ovn ved 250 grader og steges i en time ved 170 grader. Skæres i tynde skiver og spises på rugbrød, evt. med kolde kartofler eller asier.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17292 gange,
og udskrevet 334 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu