Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spejdermad

Spejdermad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :





Ingredienser:
600 g.flæskekæd, hakket
1 løg, snittet
 salt
 peber
1 bundtklippet dild
3 dl.kaffefløde
 


Opskrift:

Brun kødet til en brunet masse i olie sammen med løg. Tilsæt dild og kaffefløde, og lad det småsimre i 5-6 min. Rør ind imellem. Drys evt. med ekstra dild. Servér med kartofler og tomatsalat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 14515 gange,
og udskrevet 103 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

skov  -  2010-07-13 16:16:08
Der er som sådan intet i vejen med retten -men der vil ikke være ret mange spejdere der laver den.De er efterhånden vant til mad der er knap så simpel,men fyldt med energi,farver og smag.