Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spejdermad

Spejdermad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :



Ingredienser:
600 g.flæskekæd, hakket
1 løg, snittet
 salt
 peber
1 bundtklippet dild
3 dl.kaffefløde
 
Opskrift:
Brun kødet til en brunet masse i olie sammen med løg. Tilsæt dild og kaffefløde, og lad det småsimre i 5-6 min. Rør ind imellem. Drys evt. med ekstra dild. Servér med kartofler og tomatsalat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 15439 gange,
og udskrevet 128 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

skov  -  2010-07-13 16:16:08
Der er som sådan intet i vejen med retten -men der vil ikke være ret mange spejdere der laver den.De er efterhånden vant til mad der er knap så simpel,men fyldt med energi,farver og smag.