Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sørens gullaschsuppe på kødfars

Sørens gullaschsuppe på kødfars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :





Ingredienser:
2 løg
1 spsk.smør/margarine
1-2 tsk.paprika
3 spsk.tomatpure
1 ds.hakkede tomater
1/2 peberfrugt i terninger
1/2 l.bouillon
200 g.hakket oksekød
3 kartofler i terninger
1/2 l.sødmælk
 salt
 peber
 hakket persille
 


Opskrift:

Pil og hak løgene og steg dem i smør i en stor gryde. Strø paprika over. Tilsæt tomatpure, hakkede tomater og bouillon. Lad det koge op. Kom det hakkede kød i lidt af gangen. Rør godt så det smulder. Tilsæt kartofler og peberfrugt. Kog i ca. 15 min. til kartoflerne er møre. Tilsæt mælk og smag til med salt og peber.

Suppen serveres rygende varm med rigeligt hakket persille drysset over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (22 stemmer)

Opskriften er vist 16668 gange,
og udskrevet 669 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dorthe Skov  -  2017-04-21 19:01:50
Hyggelig og hurtig suppe. Selv det unge mennesker i familien kunne lide den. Har man problemer med at kalde den gullaschsuppe, kan man jo kalde den husmandsgullaschsuppe.


Lars  -  2012-12-23 05:34:32
Man kan da ikke lave Gullaschsuppe på kødfars/hakket kød. En Gullasch laves af tern af oksekød. Alt andet kan ikke være berettiget til at bære betegnelsen Gullasch! Og Tomat/pure hører ikke hjemme i en Gullasch, Men det er sikkert en helt fin suppe af en eller anden art...