Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jenners pølseret

Jenners pølseret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød -

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :



Ingredienser:
12 mellemstorekartofler
2 løg
2 fedhvidløg
16 pølser
1/2 literketchup
1/4 literfløde
2 tsk.paprika med top
 Kartoffelvand efter behov
 salt
 peber
 
 stegning:
 Olie eller margarine efter smag
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles, og skæres i 1 1/2 cm skiver. Hver skive deles i kvarte. Herefter koges de, til de næsten kan falde af gaflen, når man stikker i dem. Løgene pilles og skæres i skiver på en 1/2 cm tykkelse. Hver skive deles i kvarte. Hvidløgene pillen og skæres i 1 mm skiver, og hver skive deles ligeledes i kvarte. Løg og hvidløg steges på pande til løgene er "klare", hvorefter de tages op på en tallerken. Pølserne skæres i 1 cm skiver og steger i fedtstoffet sammen med paprikaen. når pølserne er "gennemstegte" kommes løgene sammen med pølserne. Vandet fra kartoflerne hældes over i en lille skål og gemmes. Pølser, løg ketchup og fløde hældes over kartoflerne. Rør meget forsigtigt rundt, kartoflerne skal helst ikke smatte ud. Kartoffelvandet hældes i til retten har en tilpas koncistens. Smages til med salt og peber. Lad retten koge op og server den.

hvidløgsflutes tomatsalat og en god rødvin.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (47 stemmer)

Opskriften er vist 27823 gange,
og udskrevet 633 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu