Jannas elgfars-biff

Jannas elgfars-biff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Elg - Elsdyr

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.hakket elgkød
3 dl.mælk
1 spsk.kartoffelmel
2 spsk.revet peberrod
1.5 tsk.salt
0.5 tsk.peber
2 spsk.margarine
 
Opskrift:
Bland mælk, kartoffelmel, peberrod, salt og peber i elgkødet.

Form farsen til 12-16 bøffer, ca. 1 cm tykke (formes evt. efterhånden som de lægges på panden, husk at trykke kødbollen flad!). Brun fedtstoffet. Læg bøfferne på og steg dem på en ikke for hed pande i 2-3 min. på hver side.

Kog panden af med 1-2 dl vand el. bouillon og smag til.

Serveres med Kartofler og evt. brød.

Tips:

Variation:
Byt peberroden ud med 1 spsk. knust enebær.





karakterer:
Opskriften er vist 24330 gange,
og udskrevet 612 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-01 19:20:20
den er helt galt med mængden af mælk, prøv med 1/5 først