Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jannas elgfars-biff

Jannas elgfars-biff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Elg - Elsdyr

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :





Ingredienser:
600 g.hakket elgkød
3 dl.mælk
1 spsk.kartoffelmel
2 spsk.revet peberrod
1 1/2 tsk.salt
1/2 tsk.peber
2 spsk.margarine
 


Tilbehør:
Kartofler og evt. brød.
Opskrift:

Bland mælk, kartoffelmel, peberrod, salt og peber i elgkødet.

Form farsen til 12-16 bøffer, ca. 1 cm tykke (formes evt. efterhånden som de lægges på panden, husk at trykke kødbollen flad!). Brun fedtstoffet. Læg bøfferne på og steg dem på en ikke for hed pande i 2-3 min. på hver side.

Kog panden af med 1-2 dl vand el. bouillon og smag til.

Tips:

Variation:
Byt peberroden ud med 1 spsk. knust enebær.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19391 gange,
og udskrevet 537 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mælkemanden  -  2011-11-01 19:20:20
den er helt galt med mængden af mælk, prøv med 1/5 først