Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Arnes Bergslagstorsk

Arnes Bergslagstorsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :




Ingredienser:
500 g.torsk
 dild
 citronpeber
2 1/2 dl.fløde 9%
1 lille ds.tomatpure
1 ds.hakkede tomater
 


Tilbehør:
kartofler, ris eller pasta.
Opskrift:

Fisken renses, krydres med dild og citronpeber og steges ca. 20 min. ved 200 grader. Fløde, tomatpure og hakkede tomater røres sammen og saucen hældes over fisken, som gratineres ca. 10 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 19787 gange,
og udskrevet 557 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Linda  -  0000-00-00 00:00:00
smager godt, rigtig nem