Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammegryde med ris 02

Lammegryde med ris 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Lammegryde med ris 02, billede 4 Lammegryde med ris 02, billede 1 Lammegryde med ris 02, billede 2 Lammegryde med ris 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.udbenet lammekølle
2 løg
1 lillestykke frisk ingefær
2 fedhvidløg
2 spsk.smør
3 spsk.tomatpuré
2 spsk.karry
0.5 tsk.stødt koriander
1 helkanel
200 g.langkornede ris
1 tsk.salt
0.5 tsk.friskkværnet sort peber
1 bdt.mynte
 


Opskrift:

Kødet tørres grundigt med en hårdt opvredet klud og skæres i smalle strimler. Løg og hvidløg pilles, ingefæren skrælles. Løg og ingefær hakkes fint.

Smørret smeltes, og kødet brunes ad flere gange. Løg og ingefær vendes i, og hvidløgsfeddene presses ned i gryden. Tomatpuréen røres i, og alt simrer sammen i 2 minutter.

Krydderierne og 1 liter vand tilsættes, alt bringes i kog og koges derefter 30 minutter for svag varme. Risene røres i efter de 30 minutter, og alt koges under låg og for svag varme i 20 minutter og smages derefter til med salt og peber.

Mynten skylles, slynges tør, bladene plukkes af stilkene og snittes i fine strimler. Kanelstangen tages op af gryden, og den snittede mynte drysses over.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 18763 gange,
og udskrevet 148 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu