ristede peanuts, hakkede 70 g. ristede peanuts, hakkede
3
spsk.
Grill Oil Allround 3 spsk. Grill Oil Allround
Opskrift:
Marinér kødet i grillolien, smagt til med ingefær, i ca. 1 time. Grill kødet i ca. 4 minutter på hver side og lad det hvile i ca. 10 minutter. Vask og pluk salaten i små stykker. Skær mango, peberfrugt og forårsløg i tynde strimler og bland dem i en skål med salaterne. Rør en dressing af grillolie, olivenolie, revet limeskal og limesaft. Dressingen blandes i salaten. Skær det stegte kød i tynde, lange skiver og kom kødet på salaten. Drys med de hakkede peanuts samt skåret frisk mynte og servér retten straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 13689 gange, og udskrevet 216 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider