Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammegryde med løg og tomat

Lammegryde med løg og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.lammekød, bryst eller bov
2 spsk.hvedemel
50 g.margarine
 salt
 peber
10 småløg
400 g.flåede tomater
1 fedhvidløg
3 dl.lammebouillon, fra terning
 basilikum
1 citron


Opskrift:

Skær kødet fra benene og skær det i mindre terninger. Vend kødet i mel, tilsat salt og peber. Brun kødet i margarine i en gryde, eventuelt ad et par gange.

Kom løgene ved og læg de afpudsede ben i gryden. Hæld bouillon ved og tomaterne med noget af væden. Kom hvidløget i gryden og drys med salt, peber og basilikum.

Lad retten koge under låg og ved svag varme, ca. 1 time, til kødet er mørt.

Smag til med citronsaft, salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5034 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu