Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskepakke med tomat, hvidløg og oliven

Fiskepakke med tomat, hvidløg og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fiskepakke med tomat, hvidløg og oliven, billede 4 Fiskepakke med tomat, hvidløg og oliven, billede 1 Fiskepakke med tomat, hvidløg og oliven, billede 2 Fiskepakke med tomat, hvidløg og oliven, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.laksefilet uden skind
400 g.kogte nye kartofler i skiver
8 stk.soltørrede tomater
16 stk.oliven i urtemarinade
1 tsk.salt
2 spsk.Grill Oil Garlic
2 knivspidser Valnøddekerner
 


Opskrift:

Skær fiskene i portionsstykker og læg stykkerne enkeltvis på oliesmurt aluminiumfolie (30x30 cm).

Læg kartoffelskiver, tomater og oliven ovenpå og pensel med grillolie. Strø salt og peber over.

Fold aluminiumsfolien til en pakke og grill pakkerne i ca. 10 minutter eller i ovnen ved 250 grader C.

Serveres med Aioli (mayonaise smagt til med hvidløg, salt og peber) og et godt brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (8 stemmer)

Opskriften er vist 40607 gange,
og udskrevet 1265 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Morfred  -  2012-06-30 13:09:17
Brug bagepapir istedet for alufolie, hvis du hælder citronsaft ved. Ellers får du bismag.