Varm olien i en gryde, hæld løgene i og steg dem gyldne.
Tilsæt kødet og rør godt.
Tilsæt tomaterne når kødet er gyldent.
Kom salt og lidt vand ved og lad alt koge til kødet er mørt.
Skræl græskarret og skær det i mindre stykker.
Kog græskarret for sig, ca. 10-15 min. og put det i gryden til kødet.
Lad retten småkoge et par min.
Server med Ris eller brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7317 gange, og udskrevet 153 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider