Lammegryde med græskar

Lammegryde med græskar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.lammekød
4 løg
2 spsk.olie
4 tomater i både
2 dl.vand
1 tsk.salt
300 g.græskar
Opskrift:
Skær kødet i terninger. Hak løgene fint.

Varm olien i en gryde, hæld løgene i og steg dem gyldne. Tilsæt kødet og rør godt.
Tilsæt tomaterne når kødet er gyldent. Kom salt og lidt vand ved og lad alt koge til kødet er mørt.

Skræl græskarret og skær det i mindre stykker.
Kog græskarret for sig, ca. 10-15 min. og put det i gryden til kødet.

Lad retten småkoge et par min.

Server med Ris eller brød.





karakterer:
Opskriften er vist 9142 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu