Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte grillstegte poussiner med bacon-croutoner

Fyldte grillstegte poussiner med bacon-croutoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 poussiner
100 g.smeltet smør
½ appelsin
1 pakkebacon i skiver
4 skiverhvidt brød
½ selleri
600 g.kartofler
1 dl.sherry
2 dl.bouillon
1 bundtpersille
 
Opskrift:
Klip poussinerne op langs brystbenet og bank dem lidt flade. Smør dem grundigt med smeltet smør og dryp dem med appelsinsaft. Krydr dem salt og peber. Lad dem trække i 30 min.

Grill poussinerne med kødsiden opad ca. 15 cm fra grillen i ca. 20-25 min. Vend dem undervejs og pensl med smør. Poussinerne er møre, når låret let kan løsnes.

Skær baconen i mindre terninger, rist dem sprøde og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Bacon-croutoner: Skær brødet i små terninger og rist dem sprøde i baconfedtet, læg også dem til afdrypning.

Skær selleri og kartoflerne i små terninger og råsteg dem.

Fordel baconterningerne over poussinerne og drys med croutoner. Kog bradepanden af med sherry og bouillon. Smag saucen til og jævn den evt. Server med persille drysset på kartofler og selleri.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20506 gange,
og udskrevet 565 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2015-08-16 10:56:13
Men hvad er poussinerne fyldt med???