Grillet mørbrad med bønnesalat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens mørbradderne for sener.
Kom korianderfrø, citronskal, timian, salt, peber og olivenolie i en blender og blend til korianderfrøene er knuste. Læg blandingen på en plade og rul mørbradderne heri, pensl dem med olie. Gril i ca 15 minutter. Vend dem med jævne mellemrum. Bønnesalat: Kog bønnerne i letsaltet vand i 2 minutter. Afkøl dem i koldt vand og tør dem. Bland mayonnaise, sennep, flormelis, eddike, salt og peber. Vend bønnerne heri og server. Serveres med et godt brød små nye kartofler og salat. |
|
Opskriften er vist 56622 gange,
og udskrevet 984 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-05-29 23:03:20 En stor mørbrad vil jeg sige er på omkring 700 g. og passer til 4 personer, men man spiser mange gange mere kød når man griller så måske kun 6 personer. anonym - 2007-08-07 18:44:56 vi svøbte mørbradden i en god bacon, og stegte ved ret høj varme i 11 minutter, hvorefter den hvilede i 5 minutter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne