Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet mørbrad med bønnesalat

Grillet mørbrad med bønnesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grillet mørbrad med bønnesalat, billede 4 Grillet mørbrad med bønnesalat, billede 1 Grillet mørbrad med bønnesalat, billede 2 Grillet mørbrad med bønnesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 storesvinemørbradder
 
2 spsk.korianderfrø
2 spsk.revet citronskal
2 tsk.frisk hakket timian
1 tsk.salt
1 tsk.groft kværnet peber
4 spsk.olivenolie
 
 Bønnesalat:
400 g.grønne bønner
1 dl.mayonaise
2 spsk.dijonsennep
3 tsk.flormelis
2 spsk.eddike
 salt
 peber
 


Opskrift:

Rens mørbradderne for sener.

Kom korianderfrø, citronskal, timian, salt , peber og olivenolie i en blender og blend til korianderfrøene er knuste.

Læg blandingen på en plade og rul mørbradderne heri, pensl dem med olie.

Gril i ca 15 minutter. Vend dem med jævne mellemrum.


Bønnesalat:
Kog bønnerne i letsaltet vand i 2 minutter. Afkøl dem i koldt vand og tør dem.

Bland mayonaise, sennep, flormelis, eddike, salt og peber. Vend bønnerne heri og server.

Serveres med et godt brød små nye kartofler og salat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 51973 gange,
og udskrevet 921 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2008-05-29 23:03:20
En stor mørbrad vil jeg sige er på omkring 700 g. og passer til 4 personer, men man spiser mange gange mere kød når man griller så måske kun 6 personer.


  -  2007-08-07 18:44:56
vi svøbte mørbradden i en god bacon, og stegte ved ret høj varme i 11 minutter, hvorefter den hvilede i 5 minutter