Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Kyllingebryst i mandler og parmesan

Kyllingebryst i mandler og parmesan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

KyllingefiletUkendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingebryst i mandler og parmesan, billede 4 Kyllingebryst i mandler og parmesan, billede 1 Kyllingebryst i mandler og parmesan, billede 2 Kyllingebryst i mandler og parmesan, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 stk.kyllingebryst
 
200 g.grofthakkede mandler
100 g.frisk groft- eller fintreven parmesan
1 spsk.alm. rasp
1 tsk.paprika
0.5 tsk.cayennepeber
0.5 tsk.groft salt
 Olivenolie - til pensling
 


Opskrift:

Bland raspeblandingen i en plasticpose og ryst posen godt.

Pensl kyllingebrysterne med olivenolie og vend dem i posen med rasp, ét ad gangen.

Ved grillen:
Pensl risten med olie og læg kyllingestykkerne i den indirekte side, hvor de griller i ca. 25 - 30 min, afhængig af størrelse.

Serveres med en grøn salat og nye danske kartofler m. cremefraiche-krydderurteblanding.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (15 stemmer)

Opskriften er vist 70608 gange,
og udskrevet 1969 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anni  -  2017-06-24 19:57:41
Der er alt for meget til panering, men jeg ristede resten på panden i lidt olie, det smagte skønt som tilbehør


FruMøller  -  2011-05-30 14:22:27
Udmærket opskrift, dejligt med en anden smag på kyllingen end de "sædvanlige". Men der er rigeligt af raspeblandningen ½ l. 1/3 er nok. Lavede en hel kylling i ovnen, det var også ok.


Per  -  2010-08-11 08:51:41
Alt for meget raspblanding, 1/3 vil være nok.


  -  2009-08-25 21:11:49
Kan man lave dem på en grillpande?


  -  2008-07-20 09:20:06
Rigtig god opskrift. Smager som "KFC", bare sundere. Kødet bliver meget saftigt og "skallen" bliver rigtig sprød.


kamilla  -  2007-10-30 17:01:05
rigtig dejlig opskrift, har brugt den flere gange og alle er vilde med den.