Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet kyllingebryst med bagt rød peber og hjemmelavet chutney

Grillet kyllingebryst med bagt rød peber og hjemmelavet chutney , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 stykkerkyllingebryst
2 rød peber
4 bagekartofler
4 tomater
 
 olie
 salt
 peber
 
 Chutney:
4 spsk.olie
100 g.rosiner
2 bundterforårsløg
 barbequekrydderi (evt. fra pakken med kylling)
1 dl.rødvin
 salt
 peber
 


Opskrift:

Tomaterne halveres og drysses med salt og peber. De lægges i et ildfast fad.

De røde pebre halveres, stilken samt kernehuset fjernes og de skylles let. Når de er tørre pensles de med olie. Kartoflerne vaskes godt og skæres i skiver på lidt under 1 cm i tykkelsen. De pensles og drysses med salt og peber samt paprika eller barbequekrydderi.

Kartoflerne lægges ved siden af de røde pebre på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bageplades sættes i ovnen ved 225 grader, fadet med tomaterne sættes herunder.
Det hele får ca. 30 min - indtil kartoflerne er lækre lysebrune og de røde pebre er blevet næsten sorte i overfladen (bare rolig, skindet skal pilles af...)

Imens grilles eller steges kyllingebrysterne og chutneyen laves. Kyllingebrysterne pensles med lidt olie og drysses med salt og peber inden de grilles eller steges til de er gyldenbrune og gennemstegte.

Forårsløgschutney:
Olien varmes forsigtigt op på en pande. Rosinerne kommes på og vendes sammen med barbequekrydderi. Forårsløgene renses og skæres i mundrette stykker på skrå. De kommes på panden og steges ved svag varme sammen med rosinerne. Når forårsløgene ser næsten færdige ud, tilsættes rødvin og det småkoger i ca. 1 min. Der smages til med salt og peber. Det må gerne være godt krydret, så står det godt til resten af retten.

Inden anretning trækkes skindet på de røde pebre af med en køkkenpincet eller med fingrene.

De hele portionsanrettes på følgende måde: Kartoffelskiverne lægges på midten af tallerkenen, så de overlapper hinanden lidt. En halv rød peber skæres til en "vifte" (del peberen i 4 strimler på langs, lad den hænge sammen i den ene side). De 4 strimler i "viften" bredes i hver sin retning ud over kartoflerne med samlingen øverst. To halve bagte tomater lægges tæt ind til anretningen på hver sin side. Kyllingebrystet skæres på skrå i 4 stykker og stables op ad anretningen. Forårsløgchutneyen dryppes/drysses over anretningen, så hver person får både lidt rosiner, forårsløg og væde.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18045 gange,
og udskrevet 361 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu