Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ørred i folie

Ørred i folie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ørred i folie, billede 4 Ørred i folie, billede 1 Ørred i folie, billede 2 Ørred i folie, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 portionsørreder
1 spsk.smør
2 spsk.hakket persille
1 citron
 salt
 peber
 
2 tomater
400 g.champignons renset vægt
 
Opskrift:
Smør 4 stykker alufolie med smør og læg den rensede fisk på og fyld persille i. Drys med salt og peber, pres lidt citronsaft over.

Læg skiver af tomat og champignons over og fold folien sammen om fisken og buk enderne opad, så væden ikke kan løbe ud.

Bages i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 40 minutter.

Tips:

Ørrederne kan også tilberedes på havegrillen - de er færdige, når rygfinnen har løsnet sig og let kan trækkes ud.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (48 stemmer)

Opskriften er vist 255798 gange,
og udskrevet 4765 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lilja Helsingør  -  2016-04-15 20:51:46
Vi skal have nonfirmation på fredag,der kommer en vegetar med,ved at hun spiser fisk,tænkte på forel evt grillet,men den skal jo nok pakkes ind i stanniol går det mon evt med lidt grøntsager,er der noget,der er super til forel,Første gang jeg er inde at skrive,men er lutter øre,

henrik  -  2016-01-30 11:24:07
hvor mange gram ørred skal der i

Morfred  -  2010-04-23 13:41:44
Alternativt tilbehør: Aspargeskartofler og flødespinatsovs. Kog kartoflerne. En lille klat smør (5-10g) smeltes i en kaserolle. Når smørret er flydende lægges 8 små blokke af frossen hakket spinat deri til de er smeltede. Tilsæt 2 dl kaffefløde (en lille flaske) og bring det i kog under konstant omrøring. Jævnes med maizena, og smages til med salt, peber og nyrevet muskatnød. Drop tomaterne i opskriften til denne sovs. Ovenstående passer også fint til frisk-stegte fladfisk og/eller laksebøffer. n anden fræk og nem sovs kunne være en alm. hollandaise (pulver), som er frisket en smule op med en halv tsk merian og en tsk citronsaft. Skal den være endnu frækkere, kan man også tilsætte en knivspids cayennepeber (eller to).

Per  -  2008-06-21 23:55:36
Tilbehøret kan være nye kartofler og smeltet smør, eller også en gang kartoffelsalat, kunne også blot være brød og en blandet grøn salat.