Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spid med kammuslinger og bacon

Spid med kammuslinger og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 kammuslinger
250 g.havkat
6 skiverbacon
2 citroner
 frisk dild
 
 Marinade:
1 1/2 dl.Hvidvin
2 spsk.citronsaft
3 spsk.olie
1 tsk.paprika
1/2 tsk.salt
1/4 tsk.peber, friskkværnet
1 spsk.sukker
1 spsk.dild, friskhakket
 


Opskrift:

Bland vinen med citronsaft, olie, salt, peber, sukker og hakket dild i en skål. Hvis man bruger store kammuslinger, skæres disse igennem. Skær fisken i stykker 4-5 cm, og kom begge dele i marinaden. Bland og lad skålen stå tildækket og koldt i 2-3 timer.

Skær baconen igennem en gang. Skær citronen i skiver og derefter i halve eller kvarte. Hæld lagen fra fisken og gem den til pensling, Rul en skive bacon om hver kammusling og sæt dem på spid, skiftevis med fiskestykker og citronskiver, og læg dem på grillen.

Stegetiden er ca. 10 minutter, og der vendes jævnligt, til baconen er stegt. Pensl med marinaden nu og da. Drys med hakket dild ved servering.

Tips:

Kan man ikke skaffe friske kammuslinger, må man bruge dybfrosne. Gem lagen, som dannes under optøningen, og bland den i marinaden. Istedet for havkat (også kaldet koteletfisk) kan en anden fast fisketype sagtens bruges.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 23775 gange,
og udskrevet 453 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu