Grillstegte foreller med kryddersmør

Grillstegte foreller med kryddersmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 foreller
1 bundtdild
1 citron eller lime
 olie eller smør
 salt
 peber
 
 Kryddersmør:
1 spsk.persille, finthakket
50 g.smør
1 tsk.citron- eller limesaft
1 spsk.estragon, finthakket
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Foreller er velegnet til grill, men varmen må ikke være for stærk. Pakker man forellerne i alufolie, undgår man, at skindet hænger i risten, men den bedste grillaroma får man når forellerne lægges direkte på risten eller ind i en fiskerist.

Gnid forellerne indvendigt med salt, dryp med citron- eller limesaft, læg en kvist dild i hver og fold dem sammen. Pensl med olie og læg forellerne på risten 3-4 minutter på hver side. Drys med salt og server.

Lægges forellerne i alufolie, lægges et par smørklatter på fisken, før den pakkes ind. Forellen er færdig, når man let kan trække rygfinnen ud.

Rør krydderurtesmørret sammen, og server det til fisken med salat og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 23548 gange,
og udskrevet 512 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu