Grillstegt laks med dild og peberrods-tærte

Grillstegt laks med dild og peberrods-tærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.laks, 4 skiver
1 spsk.olie
1 spsk.citronsaft
1 tsk.salt
 peber, friskkværnet
 
 Tærtedej:
2 dl.hvedemel
75 g.smør
2 spsk.vand
 
 Fyld:
3 æg
1 tsk.salt
2 dl.Kaffefløde 9%
 peber, friskkværnet
1 spsk.peberrod, friskreven
1 dl.dild, hakket
 
Opskrift:
Hak mel og smør sammen og findel det til en grynet masse. Tilsæt vand og ælt dejen sammen. Tryk eller rul dejen ud i en tærteform, ca. 20 cm i diameter, og bag den ved 225 grader i ca. ti min. Pisk æggene sammen med fløde, peberrod, dild, salt og peber. Hæld det i den halvbagte tærte og fortsæt bagningen i ca. 20 min., til æggemassen er fast. Pensl laksen med olie blandet med citron, salt og peber, og grill fisken over gløderne 3-4 min. på hver side. Servér laksen med tærten og letkogte grøntsager, f.eks. buketter af broccoli og små, nye løg og gulerødder.





karakterer:
Opskriften er vist 10190 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu