Grillet kyllingebryst med vinøs sauce

Grillet kyllingebryst med vinøs sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kyllingebryster
2 spsk.smør
1 dl.Marsala el. sherry
½ dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smelt smørret i en pande, og brun kyllingestykkerne hastigt. Stil dem derefter under grillen, og steg dem færdige - ca. 3 min. på hver side. Kom Marsalaen i panden, og lad den koge ind til det halve (det går hurtigt på en pande). Jævn saucen med piskefløde, og smag til med salt og peber.

Serveres med en god pikant salat, gerne med fennikel eller julesalat, og råstegte kartoffelbåde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10480 gange,
og udskrevet 167 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu