Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet kyllingebryst med vinøs sauce

Grillet kyllingebryst med vinøs sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kyllingebryster
2 spsk.smør
1 dl.Marsala el. sherry
½ dl.piskefløde
 salt
 peber
 


Opskrift:

Smelt smørret i en pande, og brun kyllingestykkerne hastigt. Stil dem derefter under grillen, og steg dem færdige - ca. 3 min. på hver side. Kom Marsalaen i panden, og lad den koge ind til det halve (det går hurtigt på en pande). Jævn saucen med piskefløde, og smag til med salt og peber.

Serveres med en god pikant salat, gerne med fennikel eller julesalat, og råstegte kartoffelbåde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9786 gange,
og udskrevet 135 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu