Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet hellefisk i savoykål

Grillet hellefisk i savoykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.hellefiskfileter (300 g til en forret), laksefilet kan også bruges
 saften af ½ citron
½ spsk.olivenolie
 salt
 peber
4-8 dildkviste
4 citronskiver
8 bladesavojkål
 


Tilbehør:
grillede kartofler og grøntsager. Brød hvis retten serveres som forret
Opskrift:

Del hellefiskfileterne i 4 stykker. Bland citronsaft og olie, og dryp blandingen på fiskestykkerne. Kværn peber og salt over. Skær stokken af savojkålbladene, læg fiskestykkerne på med 1-2 kviste dild og en skive citron på hver, og luk bladet tæt sammen om fisken. Pak ind i endnu et blad, så indpakningen bliver helt tæt. Læg fiskepakkerne på grillristen, og grill dem i 15-20 min. - alt efter fiskens tykkelse.

Tips:

Når fisken pakkes ind, bevares den sarte fiskesmag og du undgår, at fiskekødet går i stykker. Spis ikke indpakningen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8104 gange,
og udskrevet 163 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

C. Larsen  -  2009-09-28 21:14:08
puh-ha. Smager ad helvede til.!!!!, Men har prøvet med anden fisk - f.eks. pangasius/torsk, som er blevet krydret med pesto(chilli/rød peber - købes billigt i Rema), og så er det helt, helt fin smag at indtage med fornøjelse, men bestemt ikke hellefisk.