Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grilleret slethvar med basilikum-pesto og ristet parmaskinke

Grilleret slethvar med basilikum-pesto og ristet parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Slettehvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.Slethvar, udskåret - pighvar kan også bruges
 Olivenolie
 Salt
 peber
 Lidt salt
150 g.Parmaskinke - eller andet røget skinke
1 Bundtbasilikum
50 g.Pinjekerner
50 g.Reven parmesanost
3/4 dl.Olivenolie
2 Fedhvidløg
 


Opskrift:

Fisken der skal grilleres, marineres først i en blanding af olivenolie, salt, peber og hakkede friske krydderurter i ca. 30 min. Herefter brunes fisken på en grill (grillpande, havegrill eller lignende) kan evt. steges færdig i ovnen. Grilleret fisk bliver oftest bedst, hvis den tilberedes både med skind og ben (det giver mere smag i fisken). Det er dog ingen betingelse.

Pesto:
Basilikum, pinjekerner, hvidløg og parmesanost stødes i en morter eller køres til pur‚ på en blender, herefter tilsættes olivenolien. Smages til med salt.

Anretning:
Tallerkenen stryges med et fint lag pesto, herpå midten lægges den grillerede slethvar på en top af tørristen parmaskinke skåret i fine strimler. Garneres med det rene kød af tomater uden skind og kerner. Hertil kan serveres pasta eller rissalat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11129 gange,
og udskrevet 308 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

elmo  -  0000-00-00 00:00:00
Grilles/steges-- hvor længe??