Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svampefarseret lammerulle

Svampefarseret lammerulle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.udbenet lammebryst
 salt
 peber
 
 Fyld:
1 løg
1 dåsekantareller, ca. 200 g.
 smør eller margarine
1 bundthakket persille
2 dl.bouillon eller vand
 evt. Maizena til jævning
Opskrift:
Kødet gnides med salt og peber. Løget hakkes. Lagen sies fra svampene og gemmes. Svampene skæres i små stykker.

Løg og svampe svitses i lidt fedtstof til løgene er klare, og det afkøles. Løg, svampe og persille fordeles over kødet, der rulles sammen og snøres. Lammerullen brunes godt på alle sider i en gryde.

Der spædes med bouillon og svampelage, og stegen braiseres under låg og ved svag varme i ca. 1.1/4 time, til kødet er mørt.
Dryppes af og til med skyen.

Kødet tages op, og skyen koges evt. ind, inden den jævnes med lidt maizena udrørt i lidt koldt vand.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5898 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu