kantareller, ca. 200 g. 1 dåse kantareller, ca. 200 g.
smør eller margarine smør eller margarine
1
bundt
hakket persille 1 bundt hakket persille
2
dl.
bouillon eller vand 2 dl. bouillon eller vand
evt. Maizena til jævning evt. Maizena til jævning
Opskrift:
Kødet gnides med salt og peber.
Løget hakkes.
Lagen sies fra svampene og gemmes.
Svampene skæres i små stykker.
Løg og svampe svitses i lidt fedtstof til løgene er klare, og det afkøles.
Løg, svampe og persille fordeles over kødet, der rulles sammen og snøres.
Lammerullen brunes godt på alle sider i en gryde.
Der spædes med bouillon og svampelage, og stegen braiseres under låg og ved svag varme i ca. 1.1/4 time, til kødet er mørt.
Dryppes af og til med skyen.
Kødet tages op, og skyen koges evt. ind, inden den jævnes med lidt maizena udrørt i lidt koldt vand.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6108 gange, og udskrevet 136 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider