Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillede kæmperejer med hvidløgsmayonnaise

Grillede kæmperejer med hvidløgsmayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Kæmperejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grillede kæmperejer med hvidløgsmayonnaise, billede 4 Grillede kæmperejer med hvidløgsmayonnaise, billede 1 Grillede kæmperejer med hvidløgsmayonnaise, billede 2 Grillede kæmperejer med hvidløgsmayonnaise, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
16 kæmperejer rå
1 fedpresset hvidløg
 salt
 peber
6 spsk.olivenolie
 
 Hvidløgs mayonnaise:
1/8 l.jomfruolivenolie
1 æggeblomme past.
1 fedpresset hvidløg
1 tsk.fransk sennep
½ citron
1 knivspidscayennepeber
 salt
 
 Tilbehør:
 citronbåde
 persillekviste
 


Opskrift:

Pil hoved og skal af rejerne, men lad skallen på halestykket sidde. Fjern den sorte tarmstreng fra rygsiden med en spids kniv. Skyl rejerne og dup dem tørre.

Bland det pressede fed hvidløg med salt, peber og oliven-olie i en skål. Lad rejerne marinere heri i en times tid i køleskabet.

Tilbered imens mayonnaisen:
Rør æggeblommen med sennep og cayennepeber. Tilsæt olien - først dråbevis, og senere i en tynd stråle. Smag til med hvidløg, citron og salt.

Sæt rejerne fire og fire på træ- eller metalspid og grill dem et par min. på hver side.

Anret med mayonnaise, citronbåde og persille.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (9 stemmer)

Opskriften er vist 55135 gange,
og udskrevet 1241 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-07-29 15:44:41
Rejerne var fantastiske, men hvidløgsmayonnaisen lavet på jomfruolivenolie blev meget besk... Jeg lavede mayonnaisen på solsikkeolie og der blev den blød og rund i smagen :)


Kit  -  2011-05-20 10:12:48
Mayonnaise røres nemt i en blender - så bliver man ikke så træt i armen af at piske. Fremgangsmåden er som ovenstående.


  -  2010-01-27 14:03:23
Man skal også bruge en smagsløs olie til sådan noget...


Patrick  -  2010-01-13 17:51:35
Ja jeg ved ikke hvilket resultat i andre har fået med jeres mayonnaise, men én ting er sikkert, jeg laver det ihvertfald ikke af jomfruolivenolie igen. Det smagte simpelthen alt for meget af jomfruolivenolie. Men rejerne blev gode.


Karin og Henning  -  2009-07-25 21:55:15
Super lækker ret - det smager helt fantastisk. Kan virkelig anbefales.


Anne-Grethe  -  2008-12-28 10:27:08
Husk at bruge pastoriserede æggeblommer til mayonnaisen