Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillstegt Mørbrad Royal med grilleret asparges i vinaigrette

Grillstegt Mørbrad Royal med grilleret asparges i vinaigrette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.Mørbrad
1 spsk.olivenolie
1 citron
500-750 g.grønne asparges
2 æg
 dild
 persille
 frisk estragon
 purløg
2-3 spsk.sherry eller anden eddike
3-4 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Bestil Mørbrad Royal hos slagteren. En almindelig svinemørbrad kan også bruges. Bimørbraden skæres af. Svinemørbraden afpudses helt for sener, hinder og fedt, og fraskæres 9 cm fra mørbradspidsen og 7 cm fra mørbradhovedet. Stykket er nu lige tykt over det hele og dermed fås den bedste kulinariske kvalitet efter stegningen. Stykket kaldes mørbrad royal.

Kog asparges i letsaltet vand i 2-3 minutter. Tag dem op og lad dem afkøle under koldt vand. Kog æggene hårdkogte.

Pensl kødet med olie og grill det 15-20 minutter i alt. Vend kødet af og til. Krydr med salt og peber. Tag kødet af. Pres citronsaft af ½ citron over kødet. Pak det i stanniol og lad det hvile 10 minutter.

Grill asparges 2-4 minutter og læg dem på et fad.

Hak æggene og kom dem i en skål med fint hakkede krydderurter, eddike, olie, salt og peber. Vend det godt sammen og kom det henover aspargesene.

Servèr kødet i tykke skiver med asparges vinaigrette og brød til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14599 gange,
og udskrevet 297 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu