Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet skinkemignon og marinerede rødder

Grillet skinkemignon og marinerede rødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 skinkemignoner a ca. 350 g
 
 Marinade
2 spsk.frisk ingefær
2 røde chilier
1 dl.olie, helst sesamolie
3 fedvidløg
2 spsk.vineddike, gerne balsamico
2 tsk.salt
 
 Rødder
2 l.vand
 salt
500 g.gulerødder
300 g.rødbeder, helt nye og fine
500 g.majroer
500 g.bønner
1 bundtforårsløg
 
 Dressing
1/2 dl.olie, helst sesamolie
1/2 dl.vineddike, gerne balsamico
1 fedhvidløg
2 tsk.dijonsennep
 salt
 peber
1 bundtpersille, gerne bredbladet
 
 Tilbehør:
750 g.groft brød
 


Opskrift:

Skræl og riv ingefær. Chilierne skylles og kernerne fjernes. Skær dem i tynde strimler. Bland olie, presset hvidløg, ingefær, chili, eddike og salt.

Flæk skinkemignonerne på langs uden at skære helt igennem, så de kan flades ud til dobbelt størrelse. Læg kødet i en skål med marinaden. Sæt dem i køleskab og vend kødet jævnligt.

Kom vand i en gryde, som er så stor, at grøntsagerne også kan være der. Læg låg på og bring vandet i kog. Skrub gulerødderne og skræl rødbederne. Skær dem i tynde stænger. Majroerne skylles og toppen skæres af. Skær dem i tynde stænger. Bønnerne skylles og enderne skæres af. Forårsløgene renses, skylles og skæres i ringe. Det kogende vand tilsættes salt. Grøntsagerne skal ikke koge lige lang tid, derfor skal de i vandet på forskellige tidspunkter. Kog bønnerne i 1 minut, kom rødbederne i og kog dem med i 2 minutter, kom gulerødderne i og kog 1/2 minut, kom majroerne i og kog 1/2 minut. Nu er alle grøntsagerne færdige samtidig. Hæld vandet fra grøntsagerne.

Dressingen røres sammen af olie, eddike, presset hvidløg, sennep, salt og peber. Vend grøntsagerne i dressingen sammen med forårsløg og hakket persille.

Skinkemignonerne grilles tæt på gløderne ca. 6 minutter på hver side, i alt ca. 12 minutter. Lad dem hvile indpakket i stanniol i ca. 15 minutter.

Tips:

De marinerede grøntsager kan laves i god tid og stilles i køleskabet. Skinkemignonerne kan ligge tildækket i marinaden i op til 24 timer i køleskabet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13967 gange,
og udskrevet 197 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kjell  -  2007-03-24 17:48:11
Fantastisk god salat/grønsager


Jeanell  -  0000-00-00 00:00:00
Lækker marinade og dressing. Passer godt sammen med hasselback kartofler og let rødvinssauce.