rødvins- eller sherryeddike 1 spsk. rødvins- eller sherryeddike
3
spsk.
olivenolie 3 spsk. olivenolie
salt salt
peber peber
2
spsk.
krydderurter f.eks. esdragon, persille, dild og kørvel2 spsk. krydderurter f.eks. esdragon, persille, dild og kørvel
Tilbehør: Tilbehør:
750
g.
nye kartofter kogt med masser af dild750 g. nye kartofter kogt med masser af dild
Opskrift:
Rør karrypasta med olivenolie, salt og peber. Fordel blandingen på skinkemignonen og grill kødet på alle sider på en varm grill 5-6 minutter i alt. Tag kødet af grillen og pak det ind i stanniol. Grill pakken 20-25 minutter i alt. Vend pakken af og til. Tag det fra varmen, og lad det hvile ca. 15 minutter, inden kødet skæres i tynde skiver. Nip bønnerne og kog dem i letsaltet vand ca. 5 minutter, til de stadig har bid. Hæld vandet fra. Køl dem hurtigt af i koldt vand og lad dem dryppe af. Hak de hårdkogte æg groft og rør eddike med olie, salt, peber og de hakkede krydderurter. Vend det hele sammen med bønnerne og drys med finthakkede løg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 18336 gange, og udskrevet 302 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider