Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet nakkefilet med løgkompot

Grillet nakkefilet med løgkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1-1,2 kg.nakkefilet
3 tsk.grillkrydderi
 spsk.olie
 spsk.salt
 
 Løgkompot:
500 g.løg med top
15 g.smør
 spsk.lys vineddike
1 spsk.honning
1 kvisttimian
 salt
 peber
 dild
 
 


Tilbehør:
Kartofler og grøn salat
Opskrift:

Skær kødet igennem på langs, så der bliver to fileter, helst nogenlunde lige tykke. Gnid fileterne med grillkrydderi, og lad dem trække i køleskab 1 - 2 timer. Pensl kødet med olie, og drys det med salt. Varm grillen op, så kullene er hvidglødende. Steg de to fileter ca. 25 minutter, 10-15 cm fra gløderne, til de er netop gennemstegt. Tag kødet af grillen, og lad det hvile indpakket i stanniol ca. 10 minutter. Pil løgene, og skær dem i skiver, gem de grønne toppe. Svits løgene let gyldne i smørret, 3 - 4 minutter i en sauterpande. Tilsæt 2 spsk vand, vineddike, honning, timian, salt og peber, og lad løgene simre 10 - 12 minutter til løgene er møre. Tag timianen op. Snit løgtoppene, og tilsæt dem kort tid inden serveringen, så de bevarer farven. Pynt med klippet dild.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 34584 gange,
og udskrevet 782 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ulla  -  2009-06-10 09:58:31
Hvor ville det være dejligt med foto af maden. Det ville give en en ide om hvordan man serverede retten. Og så lidt større skrift. På forhånd tak.