Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjemmebagte isvafler - Hjemmebagt isvaffel

Hjemmebagte isvafler - Hjemmebagt isvaffel , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Hjemmebagte isvafler - Hjemmebagt isvaffel , billede 4 Hjemmebagte isvafler - Hjemmebagt isvaffel , billede 1 Hjemmebagte isvafler - Hjemmebagt isvaffel , billede 2 Hjemmebagte isvafler - Hjemmebagt isvaffel , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4.5 dl.vand
75 g.sukker
50 g.smør
1 æg
175 g.hvedemel
0.5 tsk.kanel
 


Opskrift:

Opløs sukret i det lunkne vand. Smelt smørret og tilsæt det sammen med ægget og pisk det godt sammen. Tilsæt hvedemel og kanel og pisk godt sammen. Lad dejen hvile i ca. 30 minutter inden bagning.

Hæld ca. 0.6 dl. dej i et vaffeljern og fordel dejen godt på jernet. Luk låget og bag i ca. 10 minutter ved fuld varme.

På det varme jern formes dejen om hornet, pas på den er varm, men den kan ikke formes når først den bliver kold.

Tips:

kan også lægges over en kop og formes til vaffelkurv.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14000 gange,
og udskrevet 96 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-02-13 17:00:56
Der er angivet alt for meget vand i opskriften - maksimalt skal der bruges 2,5 dl


Liselotte  -  0000-00-00 00:00:00
Dejret ret - både til hverdag og festmiddag.