Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marinerede skinkespid med hvidløg og citron

Marinerede skinkespid med hvidløg og citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Marinerede  skinkespid med hvidløg og citron, billede 4 Marinerede  skinkespid med hvidløg og citron, billede 1 Marinerede  skinkespid med hvidløg og citron, billede 2 Marinerede  skinkespid med hvidløg og citron, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.skinketern rå, 2x2x2 cm
 
 Marinade:
4 spsk.olivenolie
1 spsk.spidskommen
2 fedhvidløg
 salt
 peber
 
8 tynde skiver parmaskinke
1-2 citroner
24 fedhvidløg
12-16 træspid
 
 Salat
250 g.cherrytomater gerne gule
1 rødløg
1 spsk.olivenolie
1 tsk.citronsaft
 salt
 peber
 basilikum
50 g.feta
 


Tilbehør:
Tzatziki, brød eller kartofler.
Opskrift:

Træspiddene lægges i vand for ikke at brænde på grillen.

Vend skinketern med olie, spidskommen, fintsnittet hvidløg, salt og peber. Sæt kødet i køleskabet og lad det marinere mindst 30 minutter - gerne længere, dog højst 12 timer.

Skær parmaskinken i tynde strimler og pak skinketernene heri. Skær citronen i både og pil hvidløgsfeddene. Sæt skinketern, hele hvidløgsfed og citronbåde på spiddene. Grill dem ca. 10 minutter i alt. Vend spiddene af og til.

Tomaterne halveres og rødløg skæres i skiver. Rør olien med citronsaft, salt og peber og dryp det over tomater og løg. Pynt med basilikum og feta i små stykker eller tern.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17955 gange,
og udskrevet 363 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu