Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grillstegt svinemørbrad med grøntsager

Grillstegt svinemørbrad med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.svinemørbrad
1 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
1 aubergine
2 helehvidløg
2 majskolber
1 gul squash
 evt. 250 g grønne asparges
1-2 spsk.olie
 salt
 peber
 
 Pynt:
1 lime
1 bundtrucola
 
 
Opskrift:
Skær auberginen i ½-1 cm tykke skiver. Drys med salt og læg dem i et dørslag i ca. ½ time.

Afpuds svinemørbraden for sener, pensl med olie og krydr med salt og peber. Grill mørbraden i ca. 20 minutter i alt. Vend kødet af og til. Pak kødet i stanniol og lade det hvile i ca. 15 minutter inden udskæring.

Skær hvidløgene igennem og pensl skærefladen med lidt olie. Læg dem på grillen med skærefladen nedad først. Når de er passende stegt, vendes hvidløgene og lægges ud i kanten af grillen og steges færdig.

Steg imens majskolberne skåret i passende stykker, aftørret aubergine, squash i ½ cm tynde skiver og asparges penslet med olie. Krydr med salt og peber. Ved servering pyntes med rucola og limebåde.

Serveres med brød eller kogte kartofler vendt i salt og olivenolie og stegt færdig på grillen


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 25046 gange,
og udskrevet 306 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu