Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grillspyd

Grillspyd, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grillspyd, billede 4 Grillspyd, billede 1 Grillspyd, billede 2 Grillspyd, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
375 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
100 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
Opskrift:
Afpuds mørbraden og skær den i 8 skiver, der omvikles med bacon.

Rens champignonerne. Rens løgene og del dem i kvarte. Rens peberfrugten og skær den i 8 stykker.

Lad coctailpølserne dryppe af og rul en halv skive bacon om hver.

Hvert spyd består af to stykker kød, 2 kvarte løg, 2 cherrytomater, 2 champignon, 2 stykker peberfrugt og 3 cocktailpølser, der fordeles pænt på spyddet.
Der drysses med lidt peber og paprika. Risten smøres med olie og spyddene grilles.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (48 stemmer)

Opskriften er vist 149768 gange,
og udskrevet 4152 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9917 (2361 kcal)
KJ pr. Pers. 2479 (590 kcal)
Vægt ialt 1950 gram
Vægt pr. Pers. 487 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 508 KJ (121 kcal)
Protein 11.3 gram
Fedt 7.2 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sophie  -  2012-06-02 10:21:36
De ser super lækre ud

Birthe  -  2010-07-06 14:35:48
Det lyder som om at det er cocktailpølser fra dåse der er brugt, det skal være alm cocktailpølser eller brunch pølser der skal bruges

charlotte  -  2010-07-05 13:15:17
til dig der har skrevet at baconet laver ildflammer.. Lig en grill bakke i som fedtet drypper ned i? (:

hmm  -  2009-07-09 18:02:54
Det største problem er, at fedtet fra bacon kommer ned i grillen og giver ildeflame. Ilden ødelægger så det hele. Hvis den skal laves, så er det uden bacon.. eller på et andet grilltype, hvor der ikke er ildeflammer-reaktion.

Familien Saunders  -  2008-06-02 16:06:00
vi synes at det lyder rigtig lækkert.. vi skal helt klart smage det en dag her i ugen.

Anomyn! [;  -  2008-06-02 14:29:46
Ser rigtig lækkert ud. Prøver at lave det på trosdag!

Michelle  -  2008-05-30 12:22:31
det er en meget god opskrift og den smager meget godt

Camilla  -  2007-03-27 19:04:57
Rigtig godt og nemt at lave! :o)

Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor mange minutter skal de have??