Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Corn-on-the-cob (majs på grill)

Corn-on-the-cob (majs på grill), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør på grill

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Majs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6  Majskolber incl. de grønne hylsterblade
 Smør og/eller hvidløg knust i olivenolie
 


Opskrift:

Tænd op og sørg for, at der er god gang i grillen, før De begynder.

Pak de uafskallede majskolber i sølvpapir og læg dem på grilristen. Vend dem jævnligt og lad dem stege i ca 1/2 time.

Pak ud, fjern hylsterbladene og server med smør og salt eller hvidløgsolie.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (16 stemmer)

Opskriften er vist 20982 gange,
og udskrevet 343 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-05-26 15:32:10
Et godt råd er at ligge kolberne i koldt vand mindst 1 time inden de kommes på grillen. pakket godt ind i sølvpapir. s


juul  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan også bruge hylsterbladene som håndtag


  -  0000-00-00 00:00:00
Man behøver ikke at pakke majsene ind i sølvpapir hylsterbladene er nok