Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Corn-on-the-cob (majs på grill)

Corn-on-the-cob (majs på grill), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør på grill

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Majs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6  Majskolber incl. de grønne hylsterblade
 Smør og/eller hvidløg knust i olivenolie
 
Opskrift:
Tænd op og sørg for, at der er god gang i grillen, før De begynder.

Pak de uafskallede majskolber i sølvpapir og læg dem på grilristen. Vend dem jævnligt og lad dem stege i ca 1/2 time.

Pak ud, fjern hylsterbladene og server med smør og salt eller hvidløgsolie.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (16 stemmer)

Opskriften er vist 21661 gange,
og udskrevet 370 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-05-26 15:32:10
Et godt råd er at ligge kolberne i koldt vand mindst 1 time inden de kommes på grillen. pakket godt ind i sølvpapir. s

juul  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan også bruge hylsterbladene som håndtag

  -  0000-00-00 00:00:00
Man behøver ikke at pakke majsene ind i sølvpapir hylsterbladene er nok