Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbrad som and

Mørbrad som and, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 svinemørbrader
2 æbler
10 svesker
1 tsk.salt
1/2 tsk.sukker
1/4 tsk.peber
50 g.margarine
2 spsk.hvedemel
2 dl.suppe
1 dl.fløde
 kulør
 ribssaft
 ribsgelé
 


Opskrift:

Mørbraderne afpudses. Der skæres et dybt snit igennem mørbraderne på langs, og de bankes let med en knyttet hånd. Æblebåde og svesker drysses med krydderier og lægges på den ene mørbrad, mens den anden mørbrad lægges over. Mørbraderne holdes sammen med kødnåle eller ufarvet bomuldsgarn. Mørbraderne brunes og lægges i smurt, ildfast fad. Bouillon og fløde tilsættes. Fadet stilles utildækket i ovn ved 175 gr i 1/2 time. Kødet tages op og skæres i skiver. Saucen jævnes, smages til med ribssaft og gelé og farves med kulør. Hvide kartofler og syrlig æblemos, med revet peberrod serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12720 gange,
og udskrevet 303 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

David Gamdrup  -  0000-00-00 00:00:00
Utrolig lækker ret, men stegen skal have lidt længere tid end beregnet.