Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Koteletfisk indienne

Koteletfisk indienne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
¾ kg.koteletfisk
2 dl.æblemost
1/2 tsk.salt
 
 Karrysauce:
50 g.smør eller margarine
1-2 tsk.karry
1 finthakket løg
2 spsk.hvedemel
2 dl.fiskefond
1 dl.fløde
 Løskogte ris af 175 g ris
 
 
Opskrift:
De udskårne fiskestykker lægges i en smurt gryde eller ildfast fad, tilsættes æblemost og salt og mørnes under låg i gryde 15 min., i ovn ved 170 gr ca. 25 min. Fedtstof, karry og løg svitses sammen, afbages med melet og spædes med fiskefond og fløde. Ris serveres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10369 gange,
og udskrevet 156 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lillian  -  0000-00-00 00:00:00
Nem at lave. Smager supergodt