Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletfisk indienne

Koteletfisk indienne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
¾ kg.koteletfisk
2 dl.æblemost
1/2 tsk.salt
 
 Karrysauce:
50 g.smør eller margarine
1-2 tsk.karry
1 finthakket løg
2 spsk.hvedemel
2 dl.fiskefond
1 dl.fløde
 Løskogte ris af 175 g ris
 
 


Opskrift:

De udskårne fiskestykker lægges i en smurt gryde eller ildfast fad, tilsættes æblemost og salt og mørnes under låg i gryde 15 min., i ovn ved 170 gr ca. 25 min. Fedtstof, karry og løg svitses sammen, afbages med melet og spædes med fiskefond og fløde. Ris serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9496 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lillian  -  0000-00-00 00:00:00
Nem at lave. Smager supergodt