Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karrysauce

Karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Krydderurter - Karry

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 g.margarine
1-2 tsk.karry
1 hakket løg
1 revet æble
2 spsk.hvedemel
4 dl.lys suppe
 salt
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Margarine og karry svitses sammen ca. 3 min. Løg og æble svitses med endnu 3 min. Melet drysses i. Suppen tilsættes. Saucen koges 5 min., sies, smages til og legeres med fløde lige før serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (17 stemmer)

Opskriften er vist 29586 gange,
og udskrevet 648 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

emmy  -  0000-00-00 00:00:00
hvis karryen bliver svitset først skal man ikke bruge så meget karry