Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karrysauce

Karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Krydderurter - Karry

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
25 g.margarine
1-2 tsk.karry
1 hakket løg
1 revet æble
2 spsk.hvedemel
4 dl.lys suppe
 salt
1 dl.fløde
 


Opskrift:

Margarine og karry svitses sammen ca. 3 min. Løg og æble svitses med endnu 3 min. Melet drysses i. Suppen tilsættes. Saucen koges 5 min., sies, smages til og legeres med fløde lige før serveringen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (16 stemmer)

Opskriften er vist 28721 gange,
og udskrevet 623 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

emmy  -  0000-00-00 00:00:00
hvis karryen bliver svitset først skal man ikke bruge så meget karry