Kommentarer
flsmoeller - 2017-12-05 22:37:28 Som andre gamle egnsretter er Kråsesuppe forskellig fra egn til egn, nogle ting går igen, Skroget fra and el.Gås, vinger, hjerte, kråse, Urter, Svedsker, Melboller, smagt til med salt, peber, sukker og eddike.
Fornylig så jeg i morgen T.V. gule ærter. igen er det forskellig fra egn til egn, ikke en grød som blev vist på tv.
til orientering er jeg 80 år og født og opvokset i Hotel og Restaurationsbranchen, jeg har i mit virke arbejdet over det meste af landet.
- 2016-05-11 22:48:04 Den er supper god
- 2016-05-05 15:25:18 Den er supper god
Johannesen - 2015-12-10 13:28:21 Der skal ris og svesker i. Ikke melboller.
Anette Licht - Larsen - 2014-11-20 18:25:32 Hej
Jeg har prøvet jeres kråsesuppe, men syntes ikke den var helt god. Der skal ikke melboller i suppen. Den skal jævnes med en smørbolle. Min mormor der er 95 år har altid lavet den fra jeg var barn, men kan ikke lave den mere pga. sin alder. Hun har smagt den her hos os og blev glad, men sagde at der ikke skal melboller i. Med venlig hilsen Anette L. Larsen
- 2009-10-21 17:50:00 Min mor serverede også "vandris" til.- For 70 år siden!
Ris koges i vand sammen med rosiner,til vandet er fordampet.
Fordeles og sammenpresses i små portionsskåle og serveres som koldt tilbehør.
joeson - 0000-00-00 00:00:00 Denne kråsesuppe...er alletiders med gåsekråser, de er også tilpas store.
|