Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Saltindbagt lammekølle

Saltindbagt lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 lammekølle uden nøgleben
3 kvistetimian
2 kvisterosmarin
0.5 pottefrisk salvie
3-4 kg.groft salt
 
 Creme:
2 helehvidløg
1 spsk.olivenolie
2.5 dl.lammebouillon
5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
 Kartofler:
6 storekartofler
 frisk salvie
 salt
 
 Urter:
3 slankeporrer
500 g.majroer
3 storegulerødder
1 fedhakket hvidløg
2 spsk.olivenolie
1 kvist.timian
 hakket persille
 


Opskrift:

Kom 1/3 salt i bunden af en stor stegegryde. Læg køllen oven på. Dæk med krydderurter. Hæld resten af saltet over, så køllen er helt dækket. Sæt den i ovnen 1 time og 15 min ved 175 gr.

Urter:
Skær porrer og gulerødder i store skrå skiver og majroer i store tern. Rist grøntsager og hvidløg 3 min i olivenolie. Kom dem i et ovnfast fad sammen med timian og dæk med folie.

Bag grøntsagerne ved 200 gr. C i 20-25 min. Fjern timiankvisten, drys med hakket persille.

Tag lammekøllen op af gryden, skrab saltet væk og skær kødet i tynde skiver.

Server urter, bagte kartofler, samt hvidløgscreme til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8320 gange,
og udskrevet 133 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu