Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammepate I

Lammepate I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 løg
750 g.fårefars
1.5 dl.hvidvin
10 enebær
1 tsk.rosmarin
1 tsk.husblaspulver eller 2 blade
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
 


Tilbehør:
Flutes, små saltagurker og grøn salat
Opskrift:

Løget hakkes fint og røres med farsen og hvidvin. Enebær knuses i en morter og tilsættes sammen ed rosmarin, husblaspulver, salt og peber. husblasblade udblødes 5 min. i koldt vand inden de røres i farsen.

Champignon hakkes groft og svitses på en tør pande. Champignon røres i farsen.

Farsen kommes i en porcelænsform eller aluform. Folie lægges over.

Stilles i ovnen 1 time ved 175 grader.

Pateen afkøles under let pres, så den bliver mere skærefast.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 19849 gange,
og udskrevet 311 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu