Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Is-punch

Is-punch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Punch

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1/2 litervand
325 g.sukker
1 citronskal
 saft af 3 citroner
1/2 fl.hvidvin eller æblemost
1 dl.piskefløde
1/4-1/2 fl.arrak.
 
Opskrift:
Vand, sukker og citronskal koges 5 min., skummes. Citronskallen fjernes. Citronsaften røres i. Massen fryses 2 timer med jævnlig omrøring. Vinen røres i. Massen fryses atter 3 timer med omrøring hver time. Kort før serveringen blandes flødeskummet i og lige før ophældningen røres arrak i. Punchen serveres i kander til forloren skildpadde eller som læskedrik. Til børn bruges æblemost, og apollinaris piskes i til sidst. Sorbet som is-punch, men der tilsættes en stiftpisket, letsødet æggehvide i stedet for flødeskum.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9791 gange,
og udskrevet 105 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2013-02-14 22:01:51
Arrak er det samme som Raki. En simpel type spiritus på OMK. 40 - 50%VOL som ofte bruges i punch, Den bliver uklar når den blandes med vand.

bager  -  0000-00-00 00:00:00
hvad er arrak?