hakket kød efter behag 200 g. hakket kød efter behag
1
dl.
vand 1 dl. vand
2
spsk.
rasp 2 spsk. rasp
0.5
tsk.
salt 0.5 tsk. salt
lidt peber lidt peber
1
tsk.
basilikum 1 tsk. basilikum
Opskrift:
Kødet lægges med skindsiden mod bordet og drysses med salt, peber og hakket hvidløg.
Det hakkede kød æltes til en fars med vand, rasp, salt, peber og basilikum.
Farsen smøres i et tyndt lag over kødet.
Kødet rulles sammen på den lange led, fæstnes med kødnåle og snøres.
Læg stegen i en lille bradepande og steg den ved 170 grader.
Når kødet er brunet, tilsættes bouillonen og stegen dryppes af og til under stegningen.
Bradepanden koges af og skyen serveres til.
Hertil serveres grøntsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(5 stemmer)
Opskriften er vist 14849 gange, og udskrevet 198 gange.
Kommentarer
Claus - 2011-03-19 15:03:18 Det eneste jeg gerne ville vide var hvor lang tid den skl stege
sille - 0000-00-00 00:00:00 den ser find ude!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider