Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Påskesteg (Lammebryst)

Påskesteg (Lammebryst), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Højtid: Påske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 lammebryst uden ben
 salt
 peber
1 fedhvidløg
2 dl.bouillon
 
 Fyld:
200 g.hakket kød efter behag
1 dl.vand
2 spsk.rasp
0.5 tsk.salt
 lidt peber
1 tsk.basilikum
 


Opskrift:

Kødet lægges med skindsiden mod bordet og drysses med salt, peber og hakket hvidløg.

Det hakkede kød æltes til en fars med vand, rasp, salt, peber og basilikum. Farsen smøres i et tyndt lag over kødet. Kødet rulles sammen på den lange led, fæstnes med kødnåle og snøres.

Læg stegen i en lille bradepande og steg den ved 170 grader. Når kødet er brunet, tilsættes bouillonen og stegen dryppes af og til under stegningen.

Bradepanden koges af og skyen serveres til.

Hertil serveres grøntsager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13906 gange,
og udskrevet 145 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Claus  -  2011-03-19 15:03:18
Det eneste jeg gerne ville vide var hvor lang tid den skl stege


sille  -  0000-00-00 00:00:00
den ser find ude!