Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karamel æbler

Karamel æbler , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 æbler
175 g.sukker
1/4 litervand
1 tsk.vanille
 
Opskrift:
Æblerne vaskes, skrælles og halveres. Kernehuset fjernes. Sukkeret smeltes til lysebrun karamel i en tykbundet gryde. Gryden fjernes fra ilden. 1/4 liter kogende vand røres forsigtigt i. Æblerne koges knapt møre i karamelsaucen og stilles til afkøling i denne. De kan serveres med flødeskum.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (20 stemmer)

Opskriften er vist 13385 gange,
og udskrevet 193 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-02-18 00:34:44
Hvornår skal vanillen i? I karamelsovsen eller i flødeskummet ?