Karamel æbler

Karamel æbler , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 æbler
175 g.sukker
2.5 dl.vand
1 tsk.vanille
 
Opskrift:
Æblerne vaskes, skrælles og halveres. Kernehuset fjernes. Sukkeret smeltes til lysebrun karamel i en tykbundet gryde. Gryden fjernes fra ilden. 1/4 liter kogende vand røres forsigtigt i. Æblerne koges knapt møre i karamelsaucen og stilles til afkøling i denne. De kan serveres med flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 15641 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-18 00:34:44
Hvornår skal vanillen i? I karamelsovsen eller i flødeskummet ?