Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karamel æbler

Karamel æbler , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 æbler
175 g.sukker
1/4 litervand
1 tsk.vanille
 


Opskrift:

Æblerne vaskes, skrælles og halveres. Kernehuset fjernes. Sukkeret smeltes til lysebrun karamel i en tykbundet gryde. Gryden fjernes fra ilden. 1/4 liter kogende vand røres forsigtigt i. Æblerne koges knapt møre i karamelsaucen og stilles til afkøling i denne. De kan serveres med flødeskum.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (20 stemmer)

Opskriften er vist 12429 gange,
og udskrevet 171 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-02-18 00:34:44
Hvornår skal vanillen i? I karamelsovsen eller i flødeskummet ?