Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegte æbler på en anden måde

Stegte æbler på en anden måde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
¾ kg.æbler
200 g.farin
50 g.skoldede rosiner
25 g.smuttede, hakkede mandler
100 g.rasp
50-75 g.smør
2 dl.piskefløde
1 tsk.vanille
 


Opskrift:

Æblerne skylles, skrælles og deles. Kernehus, blomst og stilk skæres fra. Æblerne snittes i tynde både. Halvdelen lægges i et ildfast, smurt fad, drysses med rosinerne og halvdelen af farinen, mandlerne og raspen. Resten af æblerne lægges over og dækkes med resten af sukkeret, mandlerne og raspen. Smørret fordeles på overfladen. Bagetid: ca. 1 time ved 175 gr. Serveres lunkne med flødeskum, smagt til med vanille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9172 gange,
og udskrevet 253 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu