kogte, mosede kartofler1/2 kg. kogte, mosede kartofler
2
spsk.
smør2 spsk. smør
75-100
g.
sukker75-100 g. sukker
1
tsk.
vanille1 tsk. vanille
2
æg, delte2 æg, delte
2
dl.
piskefløde, pisket til flødeskum 2 dl. piskefløde, pisket til flødeskum
1/2
tsk.
vanille1/2 tsk. vanille
Opskrift:
Kartoffelmosen røres med smeltet smør, sukker og Vanila. Æggeblommerne tilsættes. Æblerne skylles, skrælles og skæres i både. Blomst, stilk og kernehus fjernes. Æblestykkerne blandes i dejen. De stiftpiskede æggehvider vendes forsigtigt i til sidst. Bagetid: 45 min. ved 200 gr. Pien serveres varm med flødeskum.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12952 gange, og udskrevet 147 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider