Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Moritskage

Moritskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1/2 kg.æbler
1 dl.vand
1/2 dl.sherry
100 g.sukker
 
 Dej:
65 g.smør
65 g.sukker
3 æg, delte
1/2 tsk.kardemomme
65 g.rugbrøds-drys
1/4 literfløde
 


Opskrift:

Æblerne skylles, skrælles og skæres i både. Blomst, stilk og kernehus fjernes. Æblestykkerne dampes møre i vand, vin og sukker til væden er fordampet. Æblerne lægges i ildfast, smurt fad. Smør og sukker røres godt. Æggeblommerne tilsættes. Kardemomme og rugbrøds-drys blandes i. De stiftpiskede æggehvider vendes i med let hånd. Dejen trækkes hen over æblerne. Fløden hældes over. Bagetid: 1 time ved 185 gr. Kagen kan spises varm eller kold med flødeskum.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6529 gange,
og udskrevet 66 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu