Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karamel-æblekage

Karamel-æblekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
100 g.sukker
2 dl.vand
1-2 spsk.smør
¾ kg.æbler
100 g.hindbærsyltetøj
100 g.rasp
50 g.smør
 
 Pynt:
2 dl.piskefløde
1 tsk.vanille
 


Opskrift:

Æblerne skylles, skrælles og deles. Kernehus, blomst og stilk skæres fra. Sukkeret smeltes til karamel i en gryde. Vand, smør og æbler tilsættes. Æblerne koges næsten møre under låg. I et ildfast, smurt fad lægges halvdelen af æblerne. Hindbærsyltetøjet hældes over og drysses med halvdelen af raspen. Resten af æblemosen lægges på og drysses med rasp. Smørklatter anbringes her og der.

Bagetid:
1/2 time ved 200 gr. Desserten serveres lunken med flødeskum, smagt til med Vanila.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16242 gange,
og udskrevet 178 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu