Fynsk æblekage

Fynsk æblekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.æbler
0.25 kopsukker
0.25 koprugbrøds-drys
0.5 koprasp
0.5 kopfarin
50 g.smør
2.5 dl.piskefløde
1 tsk.vaniljesukker
 
Opskrift:
Æblerne skylles, rives groft på råkostjernet og blandes med sukker. Rugbrøds-drys, rasp og farin blandes godt og lægges lagvis med æbleraspen i et ildfast, smurt fad. Nederst og øverst lægges brød. Smørklatter anbringes her og der. Bagetid: 1 time ved 185 gr. Æblekagen serveres varm med flødeskum, smagt til med vaniljesukker.


karakterer:
Opskriften er vist 28240 gange,
og udskrevet 534 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu