Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fynsk æblekage

Fynsk æblekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1/2 kg.æbler
1/4 kopsukker
1/4 koprugbrøds-drys
1/2 koprasp
1/2 kopfarin
50 g.smør
1/4 literpiskefløde
1 tsk.vanille
 
Opskrift:
Æblerne skylles, rives groft på råkostjernet og blandes med sukker. Rugbrøds-drys, rasp og farin blandes godt og lægges lagvis med æbleraspen i et ildfast, smurt fad. Nederst og øverst lægges brød. Smørklatter anbringes her og der. Bagetid: 1 time ved 185 gr. Æblekagen serveres varm med flødeskum, smagt til med Vanila.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (28 stemmer)

Opskriften er vist 27430 gange,
og udskrevet 532 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu