Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æblekagerasp - Kagerasp

Æblekagerasp - Kagerasp, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Rasp

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Æblekagerasp - Kagerasp, billede 4 Æblekagerasp - Kagerasp, billede 1 Æblekagerasp - Kagerasp, billede 2 Æblekagerasp - Kagerasp, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram


Opskrift:

Smør smeltes på panden.

Rasp og sukker blandes og ristes i smørret under stadig omrøring.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (37 stemmer)

Opskriften er vist 174784 gange,
og udskrevet 1305 gange.


Energi:
KJ total 3852 (917 kcal)
KJ pr. Portion 3852 (917 kcal)
Vægt ialt 200 gram
Vægt pr. Portion 200 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1926 KJ (458 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 21.1 gram
Kulhydrat 63.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Keld Bækgaard Christensen  -  2017-10-23 21:48:59
Brug 50% mere sukker. Ellers er opskriften super.


Jan  -  2016-05-20 18:43:07
Også himmelsk til rabarberkage lavet på samme måde!


patrick  -  2014-05-19 14:05:05
man kan sagtens bruge speltflager i stedenfor raps


Susanne  -  2007-08-30 21:23:37
Kom lidt kanel i, det smager rigtig godt til æblekage