Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Æblekagerasp - Kagerasp

Æblekagerasp - Kagerasp, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Rasp

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Æblekagerasp - Kagerasp, billede 4 Æblekagerasp - Kagerasp, billede 1 Æblekagerasp - Kagerasp, billede 2 Æblekagerasp - Kagerasp, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram


Opskrift:

Smør smeltes på panden.

Rasp og sukker blandes og ristes i smørret under stadig omrøring.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (40 stemmer)

Opskriften er vist 194658 gange,
og udskrevet 1367 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Keld Bækgaard Christensen  -  2017-10-23 21:48:59
Brug 50% mere sukker. Ellers er opskriften super.


Jan  -  2016-05-20 18:43:07
Også himmelsk til rabarberkage lavet på samme måde!


patrick  -  2014-05-19 14:05:05
man kan sagtens bruge speltflager i stedenfor raps


Susanne  -  2007-08-30 21:23:37
Kom lidt kanel i, det smager rigtig godt til æblekage