Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mandel-æblekage

Mandel-æblekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1/2 kg.æbler
50 g.sukker
1 dl.sherry
1/2 tsk.vanille
 
 Dej:
3 æg, delte
3 spsk.sukker
75 g.smør
50 g.smuttede, hakkede mandler
1/4 tsk.bagepulver
2 dl.piskefløde, pisket til flødeskum
1/2 tsk.vanille
 


Opskrift:

Æblerne skylles, skrælles og skæres i både. Blomst, stilk og kernehus fjernes. Æblebådene dampes møre i sukker og vin under låg. Vanila tilsættes. Æblerne lægges i ildfast, smurt fad. Æggeblommer og sukker røres godt. Smeltet smør og mandler tilsættes. Æggehviderne piskes stive med bagepulveret og blandes forsigtigt i. Dejen hældes over æblerne. Bagetid: 1/2 time ved 200 gr. Flødeskum smagt til med Vanila serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13616 gange,
og udskrevet 309 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Britta  -  2015-12-13 15:54:28
Varmen er alt for høj. Overfladen bliver sort. Jeg forstår heller ikke rigtig dejen, det er jo en soufledej, burde der så ikke være advarsler om ikke at åbne ovnlågen og straks servering, inden dejen falder sammen?