Mandel-æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne skylles, skrælles og skæres i både. Blomst, stilk og kernehus fjernes. Æblebådene dampes møre i sukker og vin under låg. vaniljesukker tilsættes.
Æblerne lægges i ildfast, smurt fad. Æggeblommer og sukker røres godt. Smeltet smør og mandler tilsættes. Æggehviderne piskes stive med bagepulveret og blandes forsigtigt i. Dejen hældes over æblerne. Bagetid: 1/2 time ved 200 gr. Flødeskum smagt til med vaniljesukker serveres til. |
|
Opskriften er vist 15858 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Britta - 2015-12-13 15:54:28 Varmen er alt for høj. Overfladen bliver sort. Jeg forstår heller ikke rigtig dejen, det er jo en soufledej, burde der så ikke være advarsler om ikke at åbne ovnlågen og straks servering, inden dejen falder sammen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne