Æbler Mariette

Æbler Mariette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æbler
2 dl.vand
4 spsk.sukker
1 tsk.Citronsaft
 
 Kastanjepure:
200 g.kastanjer, kogt, afskallet og moset eller 100 g kastanjepure
2 spsk.sukker
1 dl.piskefløde
 
 Abrikossauce:
75 g.tørrede abrikoser
4 dl.kogt, koldt vand
65 g.sukker
1 tsk.vaniljesukker
 
 
Opskrift:
Halve, skrællede æbler uden kernehus koges i vand, sukker og citronsaft, til de er møre. Kogte, afskallede kastanjer males gennem kødmaskinen. Pureen smages til med sukker og røres blød med fløde. Den sprøjtes ud i 8 ringe, hvorpå æblerne anbringes med hulrummet op. Her lægges 1 tsk. tyk abrikossauce. Resten serveres til, evt. blandet med lidt flødeskum.

Abrikossauce:
De skyllede abrikoser udblødes 1 døgn i kogt, koldt vand, koges sagte 5-10 min. under låg og pureres. Pureen koges op med sukker, smages til med vaniljesukker og kan evt. jævnes med ganske lidt udrørt Ideal jævning, hvis den er for tynd. Den serveres varm eller kold.





karakterer:
Opskriften er vist 6787 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu